Επανεκκίνηση λοιπόν!


keep-calm-and-go-globalΚαιρό έχω να γράψω κάτι, το οτιδήποτε, σε αυτό το μπλόγκ. Πολύ καιρό. Όμως οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην ζωή μου τα τελευταία σχεδόν δυο χρόνια δεν μου επέτρεψαν να ασχοληθώ όπως θα ήθελα με κάτι που έτσι ή αλλιώς λατρεύω. Το να μοιράζομαι δηλαδή ιδέες και απόψεις για τον χώρο μας, να ακούω εμπειρίες άλλων και να συνεχίζω να μαθαίνω. Να μαθαίνω και να ψάχνω τρόπους ώστε να βελτιωθεί και να γίνει πιο απλή, σε όποιο βαθμό αυτό είναι δυνατό, η εργασιακή καθημερινότητά μας. Αυτή η καθημερινότητα όπου και αν βρισκόμαστε, στην Ελλάδα την Αμερική ή στην άλλη άκρη του κόσμου. Γιατί ο κόσμος είναι το όριο μας και το μόνο σύνορο που πρέπει οι ναυτιλιακοί υπάλληλοι να βάζουμε. Αν βοηθήσω με το να ξαναρχίζω να γράφω έστω και έναν συνάδελφο, έστω ένα νέο άνθρωπο , να βρει κάποια διέξοδο, να βρεί αυτό που επιθυμεί , μια δουλειά τέλος πάντων, εντός ή εκτος της πατρίδας, τότε θα θεωρήσω πως έκανα αυτό που έπρεπε. Γιατί επιβάλλεται κύριοι συνάδελφοι να βοηθούμε όλοι μας όσο μπορούμε. Και ευτυχώς μπορούμε. Επανεκκίνηση λοιπόν!

Published by AthinaiRadio.com

AthinaiRadio.com is where I can express my opinion -mostly in Greek- and upload interesting articles; the majority of the content is related to the highly competitive and continuously changing maritime environment.

3 thoughts on “Επανεκκίνηση λοιπόν!

  1. Με ιδιαίτερη χαρά αντιλήφθηκα χθες πως ξανά άρχισες να είσαι ενεργός σε αυτό το υπέροχο blog. Χαιρόμαστε πολύ που ξανά άρχισες να γράφεις φίλε Χρήστο. Συνέχισε έτσι, να βοηθάς κόσμο σε αυτόν τον τομέα που για να ξεκινήσει κάποιος νέος άνθρωπος χρειάζεται πολύ μα πάρα πολύ βοήθεια.

    Like

      1. Και εμείς ελπίζουμε να γράφεις παραπάνω διότι χρειάζεται να διαβάζουμε άρθρα και απόψεις αξιόλογων και καταξιωμένων ανθρώπων.

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: